Doolhut voor bedrijven

Zogenaamde ‘hei’-dagen zijn vaak niet letterlijk op de hei, maar op afgelegen locaties. Ons clubhuis is prima bereikbaar en ligt in het midden van het land. En ligt stiekem toch wel op een paar minuten rijden van de Ginkelse heide aan de rand het het Edese bos.

Wilt u met uw managementteam, afdeling of ander overleg even uit de drukte van het bedrijf en vergaderen, teambuilden of brainstormen in een totaal andere omgeving, dan is ons clubhuis voor u een prima optie. Onze voorzieningen zijn zeer doelmatig:  prima sanitair, een uitgebreide keuken en grote multifunctionele ruimtes. Doordat het verder allemaal no-nonsense is is de prijs ook zeer acceptabel in vergelijk met reguliere vergaderlocaties.

Voordelen

  • Ruime locatie, modern sanitair, ruime lokalen en een ruime keuken
  • Door de ligging aan de rand van het bos kunt u zeer makkelijk even de natuur in
  • Alle winst die wij maken door verhuur komt de jeugdleden van onze vereniging ten goede, door ons gebouw te huren bent u bezig met maatschappelijk ondernemen

Extra mogelijkheden (catering/teambuilding)

U huurt het gebouw en bent vervolgens zelfvoorzienend. U zorgt dus zelf voor eten en drinken. Het is mogelijk hier uitzonderingen op te maken. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vrijwilligers. Door hun uitgebreide ervaring met het scoutingprogramma zijn zij in staat om prachtige teambuilding programma’s op maat in elkaar te zetten. Ook is eenvoudige catering mogelijk. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u (ruim op tijd) uw wensen aangeven. Wij laten dan zo spoedig mogelijk weten wat er mogelijk is.
Voor activiteiten voor teambuilding kunt u denken aan:

  • Primitief koken op houtvuur
  • Survival en/of 6kamp onderdelen
  • Een zogenaamde Hike (ontdekkingstocht)
  • Samenwerkingsuitdagingen en opdrachten

De Doolhut is eerder gehuurd door:

Vanuit Scouting zijn we gewend gebruik te maken van elkaars gebouwen. Ook als landelijke organisatie organiseren we vergaderingen en trainingen vaak op locatie bij een Scoutinggroep. De Doolhut ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar, ideaal als een landelijk team samen wil komen in een informele setting. De diversiteit aan lokalen en de ruime buitenruimte geven veel mogelijkheden voor een flexibele invulling van een programma. De keuken is ruim genoeg om ook samen te koken, bij het vormen van teams vaak een ideale teambuildingsactiviteit.

Fedde Boersma
Landelijk servicecentrum Scouting Nederland