Binnenruimtes

Ruimte 1: Het welpenhok
Onze ruimste hok. Veel licht en een grote schuifdeur als entree. Deze ruimte wordt vaak gebruikt als slaapruimte en heeft genoeg ruimte voor 20-30 slaapplekken. Het hok kan nog groter worden door de gifgroene muur te verwijderen en ruimte 1 en 2 samen te trekken.

ruimte 2 heeft twee nooduitgangen die ook gewoon gebruikt kunnen worden. Verder is er een houtkachel aanwezig.

Ruimte 2: Het verkennerhok
Groot hok met een kleine verhoging. Veel licht en een grote schuifdeur als entree. De kleine verhoging is perfect voor ene bonteavond. Het hok kan nog groter worden door de donkergroene muur te verwijderen en ruimte 1 en 2 samen te trekken. De ruimte is voorzien van hokjes die makkelijk te verwijderen zijn voor meer ruimte.

Ruimte 2 heeft 1 nooduitgang en een houtkachel.

Atrium
Het middelpunt van ons clubhuis. Een grote ruimte wat alle ruimtes met elkaar verbind. Perfect om samen te eten of om iets met hoogtes te doen. Het atrium staat in perfecte verbinding met buiten door de grote openslaande deuren, ook perfect voor het laden en lossen van de kampboodschappen.

Het atrium heeft een grote houtkachel.

Keuken
Een ruime en makkelijke keuken voorzien van alles wat je nodig hebt op kamp! Ten eerste natuurlijk een fantastisch koffiezetapparaat, vaatwasser en een ruime koel/vriescombinatie. De grote oppervlakte van het werkblad maakt het ook uitermate geschikt om kinderen/tieners te laten helpen in de keuken.

Sanitair
Verdeeld in twee ruimtes. Als eerste het Minder Valide Toilet (aangeduid als MIVA), dit is een ruime WC met een douche en wasbak.

Ten tweede een sanitair ruimte met daarin twee WC’s, 1 urinair en een douche ruimte

Ons clubhuis kent dus in totaal 3WC’s, 1 urinair en 2 douches.

Eerste verdieping

Ruimte 3: Stamhok
Gezellige ruimte met een aantal bankstellen en een functionele bar. Voorzien van een compacte houtkachel.

Er is een nooduitgang die met een trap direct richting de kampvuurkuil loopt.

Ruimte 4: Rowanhok
Gezellige ruimte met een aantal bankstellen en een grote tafel. Voorzien van een compacte houtkachel.

Er is een nooduitgang die met een trap direct richting de kampvuurkuil loopt.