Lid worden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze vereniging! De Pieter Maritz staat altijd open voor nieuwe leden, alleen is er lang niet altijd plek. Alle speltakken binnen de vereniging hebben een maximale bezetting per leeftijd, en het kan dus betekenen dat er op dit moment geen plek is.

Wil je weten of er voor jou of uw kind een plekje vrij is bij de vereniging? Dan kunt u het beste contact opnemen via het onderstaande formulier. De speltak die bij de leeftijd van uw kind hoort, neemt dan contact met u op via de mail.

Als het je wat lijkt om lid van Scouting te worden kom je eerst vier weken kijken. In deze periode kun je goed bedenken of Scouting (en onze groep) bij jou past. Als je na die 4 weken lid wilt worden kunnen je ouders in een gesprek met de leiding een installatie datum afspreken. Je ouders vullen ook het inschrijfformulier in. Vanaf het moment dat je geïnstalleerd bent, moeten je ouders ook contributie betalen.

Opgaveformulier:

We werken er aan om het proces van aanmelden gemakkelijker te maken. Op het moment vragen we u helaas nog om een mail te sturen naar de teamleider van de speltak die past bij de leeftijd van uw kind. Vergeet hierbij deze informatie niet:

  • Uw eigen naam
  • De naam van uw kind
  • De geboortedatum van uw kind
  • (Optioneel) De reden waarom u voor de Pieter Maritzgroep koos
  • Eventueel vragen of opmerkingen

We zullen zo snel mogelijk contact opnemen! Houd er rekening mee dat wij een wachtlijst moeten gebruiken.