70 jaar Reunie Scouting Pieter Maritz

12
25 juni 2016 

Bloedsteen, hike, zomerkamp, Doolaard, vraagtekenboom, heitje voor karweitje, knokspel, uniform… Denk je bij deze woorden ook terug aan je PM-tijd? Dit jaar is het al weer 70 jaar geleden dat onze groep werd opgericht. In februari hebben we deze verjaardag met taart gevierd. Komende zomer gaan we met de hele groep op zomerkamp naar Scoutcentrum Zeeland in Veere.

Maar ook voor de oud-leden willen we dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 25 juni organiseren we daarom weer een reünie!  Hiervoor willen we je van harte uitnodigen. Vanaf half 5 staat de koffie klaar en om vijf uur wordt de reünie officieel geopend. We zorgen voor te eten en drinken en natuurlijk oude fotoboeken, films etc. En geen PM bijeenkomst zonder een brandend kampvuur.

Opgeven kan via het onderstaande formulier. Dit kan tot 10 juni. We vragen een bijdrage van € 17,50 om de kosten te dekken. Wil je dit bedrag overmaken op rekening NL44RABO0104961023  t.n.v. Vereniging Scouting Pieter Maritz o.v.v. Reünie PM.De opgave is definitief na ontvangst van de bijdrage. Na opgave ontvang je in mei  aanvullende informatie.

 

We vragen ook je hulp om meer oud leden te bereiken. Wijs ze op de website of geef post of mailadres aan ons door via Fedde@pietermaritz.nl

Meld je ook aan voor de (besloten) faceboekgroep ‘vrienden van scouting pieter maritz’ en nodig jouw oud-PM vrienden hiervoor uit. Hier houden we jullie op de hoogte en veel oud leden zijn al herinneringen aan het ophalen met oude foto’s en anekdotes.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 25 juni!

Oude PM foto’s:

www.eindespoor.nl

Schermafbeelding 2016-02-21 om 16.29.00