Verhuur

Een modern gebouw op de ideale locatie.

Op de Veluwe aan de rand van het Edese Bos, op loopafstand van het centrum van Ede ligt het clubhuis van Scoutinggroep Pieter Maritz. De Doolhut is een ruim, praktisch gebouw op een heerlijke locatie. Misschien wel DE ideale locatie voor jouw kamp of uw activiteit.

Op deze pagina vindt u informatie over wat wij kunnen bieden. Ons gebouw wordt veel gebruikt door bedrijven (vaak voor zogenaamde ‘hei-dagen’), scholen, verenigingen en andere scoutinggroepen. Wat we voor de verschillende doelgroepen kunnen bieden kunt u lezen op deze pagina.

Wie huren de Doolhut?

Scoutinggroepen:
Scoutinggroepen hebben hun eigen voordelen om ons clubhuis te huren.

Scholen of kerken:
Ook voor schoolkampen of activiteiten van verenigingen is de groepsaccommodatie te huur. Wij verhuren ons gebouw niet voor feestjes, wel voor groepsactiviteiten onder begeleiding van docenten of jeugdleiders. Neem gerust contact op als u twijfelt of uw club/uw activiteit onder deze voorwaarden valt.

Bedrijven:
Zogenaamde ‘hei’-dagen zijn vaak niet letterlijk op de hei, maar op afgelegen locaties. Ons clubhuis is prima bereikbaar en ligt in het midden van het land. En ligt stiekem toch wel op een paar minuten rijden van de Ginkelse heide aan de rand het het Edese bos.